Senaste tiden och nu

Tycker mycket om rutinen då jag delar med mig det senaste från mobilen. Kanske för att den ställer mindre krav, för att rutiner är något jag behöver luta mig emot just nu. Kanske för att jag själv älskar att ta del av blandade foton hos andra mer än en serie snarlika bilder. Här kommer i alla fall en mix av den senaste tiden genom min mobil.

Ovanför ser du en av dom bilder som fått mest likes på min instagram  på sistone. En helgfrukost tillsammans med barnen. Sådan njut på dessa långsamma morgnar med nybakad bröd och smoothies. Vi har ju bara fyra sådana tillsammans på en månad…

Så rofyllt här vid stugan i Varberg. Känner mig omsluten av dessa färger i sinnet just nu. Så otroligt vackert, stilla och smärtsamt på samma gång.

Någonting ändrade form och jag försöker följa med, ta kontroll över det jag kan, släppa taget om det som ligger utanför min cirkel.

I Oktober gjorde jag ett jobb för KappAhl, tycker om den här bilden men ser också nu i efterhand hur sliten jag ser ut.

Känner mig nog mer hemma i den här outfiten även om mina följare röstade på den första…

På promenad i duggregn i mina nya (second hand) Dr Martens. Ska visa mer snart vad jag handlat på sistone. I andra hand förstås.

En kväll fastnade jag länge i bilder från när han var nyfödd. En hel evighet sedan och ett annat liv. Kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag lyssnade på Billgren Wood idag om hur vi får ihop våra livspussel och om en dramatisk händelse nära i tid som Sofia delade med sig av.

En fredag firade Boulebar fyra år med franska delikatesser, jazz och boule. Jag åt ostron, drack bubbel och fastnade i samtal om kärlek med en bekant, som det så lätt blir för mig.

Pappan fyllde 40 och vi gick till Artilleriet The Kitchen för att hitta en present. Det var svårt att komma överens om vilken äggkopp pappan skulle tycka bäst om men tillslut blev det pantern som påminde om katten Morris han hade för länge sen…

Jag har hängt upp julstjärnan snöblomma i mitt fönster och lovat mig att sakta ner. Göra rätt. På riktigt. (På bilden hänger den hos annacate, ett jobb vi gjorde för Grandpa förra året)

Det är förändringarnas tid nu. Känner det i hela kroppen. Har lovat doktorn att springa mycket och mig själv att äta bättre.

I kväll kommer hon. Egen tid är precis vad vi behöver. Hon har önskat sig risgrynsgröt till middag, vi ska tända massa ljus, spela kort och somna tätt ihop.

Så får det bli.

Varm kram på tisdagen ❤

3 reaktioner till “Senaste tiden och nu

  1. Tycker mycket om dessa inlägg. Så fint att få en inblick i små stunder. En fråga som kommer är hur du lyckas ta såna fina bilder med mobilen? Jag lägger nästan ner fotandet helt så här års när ljuset försvinner. Vilket är tråkigt såklart. Har du något tips att dela med dig av?

    1. åh men tack snälla. Åh, jag tycker också det är svårt med ljuset. Har en iphone7, redigerar i VCSO eller i lightroom om jag fotat med kameran… gäller ju verkligen att fånga det lilla ljuset man kan på dagen.

  2. Men se, där är ju dr martensen på dig. Jag visste att du skulle passa så bra i den modellen! Vill så gärna bjuda hem dig på frukost till ljuset av snöstjärna nu snart snart ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s