Vila och några tips

Igår efter att jag hade kramat barnen hejdå för denna gång gick jag hem och bäddade ner mig i soffan igen. Det är tydligt att min kropp behöver extra mycket snällhet och omhändertagande just nu. När jag vaknade vid lunchtid gick jag en liten promenad och fick med mig en bukett hem som pepp. En blandning av eukalyptus och bolliga rosor. Lite juligt nu, jag har till och med hängt upp min julstjärna…

 Sen gjorde jag en av mina favoritsmoothies, eller bananglass som vi också kallar det. En fryst banan, mixas med havremjölk och en matsked jordnötssmör om man vill. Ett tips till helgen! så himla gott…

Ett annat tips är att titta in hos mina fina bloggsystrar. Som Minnas text häromdagen, ska skriva mer om det snart när orken finns. Och Isabelles gravidbilder från island, helt magiskt…

Varm kram och fin helg nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s