Från helgen och nu

Vilken fin morgonrock sa storebror när han såg min nya byxdress. Vilken häftig klädsel, tyckte min pappa, riktigt häftig. Och det var lite så jag tänkte när jag köpte den. En blandning av lyx och pyjamas. Om jag tröttnar på att ha den på mig när jag går ut, kommer jag definitivt att mysa runt hemma i den. Men just nu vill jag helst bära den med röda läppar och klackar.

Mina barn kom en dag sent denna vecka pga höstlov med sina kusiner hos farmor och farfar. En extra dag gjorde att tiden mellan oss kändes väldigt lång… Så himla härligt att ha dem hemma igen nu. På lördagen tog jag en riktigt långsam morgon innan dom kom. Drack kaffe till Röse & McAllisters senaste avsnitt Dränkta men vid liv, och kärnade ut ett granatäpple, blandade med salt och skedade i mig alltihop. Så gott!

Söndagens frukost var precis så som jag älskar. Långsamt och gott tillsammans med barnen. Frysta blåbär, jordgubbar, yoghurt och honung i ena glaset. Fryst banan och mjölk i det andra. Nästan alltid gillar dom olika när det kommer till mat.

Sen började veckan lite sjukt igen. Väldigt mysigt ändå, tiden och närheten vi får.

Mjuka kläder, en ständig pågående kopp kaffe och mycket ljus på sådana här dagar. Och så läser vi Det fina med Kerstin, mycket bra enligt både mig och lillasyster.

Fin vecka nu. Hej hej.

En reaktion till “Från helgen och nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s