Blommorna och bordet

I söndags vaknade jag upp i total tystnad, bara elden som sprakade i kaminen. Invirad i filt fick jag en kopp kaffe i handen att vakna till. Som jag behöver den där tystnaden för att ladda om, han vet precis och möter mig i det.

Vi tog en promenad i skogen, upp på ett berg med fantastisk utsikt, och på vägen tillbaka körde vi förbi självplocket där jag räddade några sista Dahlior från kylan.

Sen stuvade vi in ett bord i bilen och körde mot Göteborg. Hade egentligen pausat tankarna på möbler och inredningsprojekt hemma, då viktigare saker har mitt fokus just nu, men tänk så härligt det var att byta bord i vardagsrummet ändå. En helt ny känsla och plötsligt kom lusten att piffa tillbaka…

I helgen ska jag rota i mina skåp och se vad jag gömt undan, plocka fram mer ljus och fina böcker, kanske hitta någon liten detalj på loppis.

4 reaktioner till “Blommorna och bordet

  1. Har letat så länge efter ett soffbord i bra storlek. Det här ser perfekt ut? Var har du hittat det?

    vänliga hälsningar
    Ida

    1. åh jag frågade honom var han köpt det, men han kunde bara svara att det var från någon nätbutik:) hoppas du hittar något som passar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s