Starkt kaffe och länkar på morgonen

Vilket engagemang jag fick från er när jag bad om hjälp för naturligt glow, tack snälla! Har läst och börjat titta på alla tips men började med att köpa dessa två. Emma S Enzympeeling med 20% rabatt om du är kundmedlem hos Åhléns. Fick tips om denna både på bloggen och instagram, och eftersom jag redan använder Emma S facial wash, night cream och serum kändes det som ett bra komplement. Min frisör och vän tipsade mig om Strobe cream från Mac, vilket känns som en liten genväg till lyster 🙂 Nu är jag främst intresserad av att ta hand om mig själv på djupet, men kör lite parallellt, inifrån och ut, utifrån och in liksom…

I stan passade jag på att köpa blommor och när jag gick förbi Kappahl såg jag en kjol som påminde om en annan kjol som jag varit sugen på men som är långt utanför min budget just nu. Blir väldigt inspirerad av Erica som driver kontot @crazyflowerlady och skriver krönikor på Just wanna have fun. Hennes garderob, fingertoppskänsla för kombinationer, blomsterarrangemang, skivsamling och härliga energi gör mig glad. Läs hennes trendspaning här!

Och så något annat fint, alldeles ljuvligt. Ett spöke som hon fick med sig från halloweenpysslet i skolan, hur söt? Och kristallerna… En rosenkvarts och en ametist som han krånglade upp ur ryggsäcken för att visa mig innan vi sa hejdå för den här gången. Han hade fått dem i present av en kompis som inte kunde komma på grabbkväll när han firade sin 8-åriga födelsedag. Hur fint?

Älskar att stenar och vackra ting kan få ersätta nerfpistoler och annat som jag inte förstår mig på.

❤ ❤ ❤

Idag vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om. Första morgonen utan barnen är det extra tomt och kroppen är inställd på något annat än ostörd sömn. Jag tänker mig en långsam morgon med mycket ljus, kaffe, ett varmt bad med olja, ansiktsbehandling och mycket smörj på huden. Sen ska jag ta mig till saluhallen för att handla ostar och annat gott till kvällens plock. I eftermiddag landar jag med honom i stugan framför brasan med ett glas vin. Vi har så mycket att ta igen nu, samtalen och närheten. Ska bli underbart.

Santini. Så gullig blomma, som en liten Dahlia. Tycker den blir finast om om plockar av dem en och en från stjälken så att det blir lite mer spretigt. Ska nog byta vas till så det blir lite mer plats att spreta åt olika håll här.

Och just det. En annan sak som gav mig energi häromdagen var My Feldt. Vilken kvinna! På 7:an kan du följa My och hennes bror när de förbereder bröllop för Johan och Rina som driver Lis mejeri. Jag blev så smittad av Mys energi, den sköna inställningen att inget behöver vara exakt eller perfekt, bara testa liksom. blev väldigt sugen både på att pressa blommor med barnen, koka saft och gifta mig. Wow. Ser fram emot att se mer.

Fin lördag nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s