Mellan skogen och lillasysters kalas

Det kommer nog bli en del uppdateringar på mobilbilder den närmaste tiden om jag ska hinna med. Tycker ändå att det är rätt befriande att utgå därifrån och inte fastna i tankar om perfektion eller skylla på tiden som rusar.

Förra helgen gjorde vi en brasa vid sjön med trollskogen precis bakom oss. Så rogivande med vatten som kluckar, eld som sprakar och vind som susar. Behöver inte så mycket mer.

Kaffe, macka och prat om allt möjligt vi inte hunnit med.

Hon gjorde regnbågstårta till dagens 6-årskalas, med finaste scarfen i håret och en blus jag skulle vilja ha i min egen garderob.

Var tvungen att låna scarfen en stund på prov och är väldigt sugen på en egen, fast i den här färgen.

Skogen. Vill dit hela tiden. Lugnet där ger sådan kontrast till mitt spretiga inre.

En morgon gick vi upp tidigt och satte oss i bilen. När vi passerade denna dimmiga spegelblanka sjö var jag tvungen att stanna till och hoppa ut.

Ser du korgmöbeln mellan soffan och skåpet? Från soprummet och både jag och storebror blev helt exalterade över fyndet.

Favorittoner.

Så ledsen att jag inte kunde vara med när Hanna Wendelbo släppte sin tredje kollektion Apelviken för Midbec. Känner starkt att jag måste titta närmare på den här kollektionen när vi pratar om tapet till ett sovrum.

En sång som går varm hos mig just nu är den här, men återkommer snart med en liten höstlista.

Imorgon väntar fäktningsmatch och tid med barnen.

Fin helg nu.

3 reaktioner till “Mellan skogen och lillasysters kalas

  1. Ja, vilket mysigt inlägg! Du kan absolut blogga mer med mobilbilder och släppa perfektion. ❤️ Gissar att det är fler än jag som läser från mobilen så i mina ögon är det jättefina bilder och skön känsla. Jag är precis som du med naturen, blir som att själen kan andas ut. . Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s