Fredagsrunda

Jag har verkligen hållit mig inne hela denna vecka, förutom lämning och hämtning av barn. Men idag kände jag mig tvungen att komma ut. Både för den friska luften, för att köpa present till lillasyster som fyller år och för att peppa mig själv inför helg. Så himla trött på att vara förkyld och sänkt nu. Men med ostar, nocellara oliver och gott bröd framför en brasa på landet borde man väl bli frisk?

Tänkte på Johanna när jag packade upp mina saker. Blir alltid inspirerad och glad av just det återkommande inslaget på hennes blogg, så därför tänkte jag visa vad som följde med mig hem idag.

Vit blus och  blommig scarf från Zara som lillasyster ska få.

Mössa från Carin Wester/Åhléns. Hade tänkt mig en grå eller vit, men när jag såg denna kunde jag inte låta bli att ändra mig.

Beauty flash Balm från Clarins/Åhlens. En av mina få favoriter och måsten i skönhetsväg.

Eight hour cream från Elisabeth Arden/Åhlens. En stor favorit sedan många år tillbaka. Hade av någon anledning glömt bort den, men blev påmind av Cattis.

Och så lite blandat från saluhallen…

Plötsligt fyller hon sex år, har page och scarf i håret och beundrar ofta mina blusar. Tänkte på den här när jag valde den ovanför.

Svagt färgat läppbalsam (blir inte alls så starkt som det ser ut). Så perfekt på vardagen. Eller på helgen också för den delen.

Några fredagsblommor fick jag inte med mig denna runda, men om jag har tur så finns något kvar i trädgården jag kan plocka hem.

Önskar dig en fin fredag nu ❤

En reaktion till “Fredagsrunda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s