Tar med mig lugnet

På fredagkvällen åkte vi ut till stugan och tände en brasa. Vi tittade igenom ett kuvert med lappar som jag fått med mig från jobbet där kollegor skrivit positiva ord om mig på en planeringsdag. Det mest återkommande som tydligen de flesta uppskattar är mitt Lugn. Nästan full i skratt tar jag de orden med mig medan jag tänker på stormen som blossar upp inom mig titt som tätt. Ett hjärta som bultar så hårt i bröstkorgen om nätterna att jag inte kan sova. Jag har alltid pendlat mellan ytterligheter, du vet.

På lördagen följde vi med på svampexkursion i Hallands skogar. Lugnet jag känner av att gå runt i en skog går inte att beskriva. Känner starkt att jag behöver köpa stövlar, svampkniv, en korg och termos nu. Vill typ bosätta mig i skogen närmaste tiden…

Vi fick med oss Karl-Johan, brunsopp och en endaste kantarell. Inget kantarell år i år efter sommarens torka, sa svampexperten, eller så kommer dom senare…

Vi fick ihop så pass mycket att vi kunde göra varsin macka till lunch. Smörstekt svamp med salt, peppar och persilja. Så gott!

Innan vi åkte hem passade jag på att plocka med mig lite blandat från trädgården. En skir vild bukett i lila och orange.

Sen åkte vi mot stan och lagade världens godaste pizza bianco och drack rosé innan Amen Dunes på Pustervik.

Nu ska jag försöka ta med mig lugnet in i den nya veckan och hoppas att din helg varit fin ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s