Poke bowl

Häromdagen när jag kom hem från jobbet hade han förberett middag. Så mysigt att komma hem till det… Kanske en av dom finaste kärlekshandlingarna faktiskt. Älskar att ta ett glas vin på en vardag och gå in i en annan värld av samtal, närhet och tid tillsammans.

Poke Bowl, så enkelt

Först ris i botten, olika grönsaker och laxkuber marinerade i lime. Vi hade tunt skivad avokado och polkabeta, strimlad morot, groddar, babysparris, sojabönor och syltad lök. En dressing gjord på japansk soja och sesamolja och sist hackade cashewnötter, hackad chili och sesamfrön på toppen.

S Å  H I M L A  G O T T!

Går för övrigt runt och tänker på inlägg jag vill skriva. Tänker på HSP, PMS och föräldraskap. Tänker på separationer, vänskaper och kärlek. På böcker jag läst, sommarprat jag lyssnat på och samtal jag haft. Önskar du något speciellt så får du gärna lämna en kommentar.

 

Önskar dig en fin veckan nu ❤

4 reaktioner till “Poke bowl

  1. Låter underbart! ✨ Läser gärna om alla de ämnena, kanske främst hsp, föräldraskap, sommarprat och samtal du haft!

  2. Jag älskar allt du skriver – så skriv om precis det du känner för i stunden. Gillar mycket dina fina inlägg om kärleken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s