En kväll vid Röda sten

För fem år sedan när den ena mamman var höggravid, tog vi oss till Röda sten en kväll och lekte med kameran. Min syster Hedvig och hennes fru Christina, så viktiga i mitt liv.

Älskar Röda sten. Närheten till vattnet, båtarna, ruffigheten, grafittin, skateparken och konsthallen. Här har jag sett en av mina närmaste vänner viga sig, druckit rosé och firat födelsedag, jag har sprungit med gråt i ögonen och intensiv musik i öronen, jag har hämtat energi på mina raster och klättrat upp bland bergen för att hitta vildhallon och kaprifol.

Ser ni trappan där borta? Det var ju där mammorna satt när bilden togs.

Eli och Ines. Vilka stjärnor!

En kväll i juli hjälpte dom mig när jag skulle fota ett Instagramsamarbete för Kappahl.

Eli hade många hemligheter. Vi har dessutom en alldeles egen hon och jag som ingen annan vet om.

Skratten ❤

Tänk så fint att alltid ha någon vid sin sida såhär. Tvillingskapet. Systerskapet.

Snart packar vi väskorna och åker till Korsika tillsammans med denna fina familj. Ser så mycket fram emot att ge mina barn sin första utlandsresa, och extra fint att göra det med dessa små kusiner. Men först Pride förstås!

5 reaktioner till “En kväll vid Röda sten

  1. Åh vilken nostalgi. Som i en annan tid den där första❤️ Och vilka bilder det bliv! Märktes att de tyckte det var roligt. Stort❤️ till dig!

  2. Min syster Hedvig… det kan tre av fyra döttrar säga, och Hedvig är såklart bland det vackraste öven jag har:)
    Min dotter H blev retad i förskoleklass första dagen för sitt ” konstiga namn”. Hon spände ögonen i varje unge, pekade med sitt lilla finger och sa- Hedvig är vörldens bösta namn, Alla mina barn ska heta Hedvig…. det gav respekt, och alla ville leka med Lilla H.
    Underbara texter och bilder du delar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s