Min fredagkväll

Fredagkväll och jag vill bara meddela att medan alla andra är på Way out west, ligger jag i soffan och har just sprungit ett varv till den här intensiva sången, bakat rawfoodbollar och ska precis fortsätta se The handmaid´s tale. Så obehaglig och ändå kan jag inte sluta… Känner mig glad över att min kropp känns stark och frisk, att lillasyster älskar att gå till skolan och över ett intressant möte tidigare idag. Bra kväll ändå.

Rawfoodbollarna då:

Mixa 7 dadlar, 2 dl havregryn, 1/2 dl kokos, 2 msk kakao, 3 msk neutral matolja, lite kallt kaffe, vaniljsocker och salt. Idag rullade jag hälften av bollarna i rostade hackade mandlar och hälften i kokos. Och så kaffe till det.

Fin fredag till dig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s