Sista dagen och bagageloppis

Sista dagen av sommarlov tillsammans med barnen tog vi oss till bagageloppis i Slottskogen. Barnen fick tjugo kronor var att spendera, och det är härligt att se hur dom funderar, jämför och kompromissar med sina önskningar för att tillslut handla något de verkligen vill ha. Själv hittade jag en tårtspade, en kniv och en servetthållare i silver. Tre grejer jag faktiskt tänkt på att jag vill ha + en somrig indisk blus till lillasyster. Vi köpte också ett slitet dockhus från Lundby som vi ska tapetsera, renovera och inreda. Men mer om det en annan gång.

Nu väntar jobb och två veckor utan barnen, vilket känns smärtsamt länge, så någonstans i mitten tänker jag ta tåget till Småland och pappans landställe, så som jag gjorde förra året. Tid att krama, plocka smultron, bada i sjön, läsa tillsammans i hängmattan och träffa resten av deras släkt.

Men innan min semester är slut väntar ett dygn i Varberg med salta bad och utflykter till hans smultronställen i Halland. Det ska bli väldigt fint ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s