Sommarlovsdagar

Sommardagarna hemma i stan med barnen flyter ihop och jag försöker tänka ut en ny utflykt för varje dag. Men först börjar vi alltid med en långsam förmiddag, dukar upp lite av varje och låter alla ta frukosten i sin egen takt. Älskar långsamheten, frukost med barnen och morgonkaffet.

Lite somrigt på bordet. Luktärt som jag plockade på vägen hem en kväll. Tomater i blandade färger och nektariner är ett måste varje dag på sommaren. En loppisfyndad keramikkanna till mjölken och min första kopp kaffe för dagen. Fick också en väldigt fin inbjudan till Villa Strömfors från Sandberg wallpaper. Tyvärr måste jag tacka nej då vi är på Korsika den veckan. Så synd, jag som verkligen längtat efter att få uppleva denna plats.

I förmiddags hämtade jag ut ett paket från Lindex. En liten sneak peek på ett samarbete jag ska plåta inom det närmaste.

Idag tog vi också en sväng in på loppisen över gatan, och jag hittade en så fin klänning till lillasyster, kaffekoppar till stugan och en liten sminkväska. 65:- för alltihop. Älskar loppis.

Känner mig själv sugen på vitt, fladdrigt och brodyr just nu. Hon var så fin i denna med sneakers till ❤

Nu ska jag krypa ner tätt intill och fundera över vad vi ska hitta på våra sista semesterdagar innan dom åker till pappan. Tänker mig kanske en dag på Brännö Varv (så stora dom hunnit bli sen förra året), eller kanske Liseberg, eller stranden på Vrångö. Och sen. Mjölka natten på drömmar (du har väl lyssnat?)

Kram där du är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s