Blommigt en sommarkväll – I samarbete med Design by Gunilla Lagerhem Ullberg

Detta är ett betalt samarbete med Design by Gunilla Lagerhem Ullberg

En kväll smet jag och lillasyster undan och bort till muren, en plats jag fastnat extra mycket för eftersom kvällssolen tränger in så vackert genom träden där. Jag skulle fota ett samarbete för Design by Gunilla Lagerhem Ullberg, som drivs av systrarna Anja, Tone och Tilde som tog över sin mammas företag efter att hon gått bort i cancer. Både mönstren och historien grep tag lite extra i mig och sådana samarbeten känns alltid väldigt fina att göra.

Sammetskuddarna finns i en mängd vackra blommönster som du hittar på hemsidan. Lillasyster valde ut sina två favoriter direkt.

Den ljust gula är en sommarnyhet.

Och duken! Så otroligt vacker med sin mörka botten och i grovt linnetyg. Kanske kan man tycka att den är för fin för att slänga över en mur såhär, men jag tänker att den är så otroligt fin att jag vill ha med mig den överallt.

En liten söt bricka för körsbär eller vad man vill. De mörkare kuddarna är mina favoriter…

Alla mönster är så fina ihop. Älskar mönster!

Mina två favoriter.

Nu är jag sugen på att ta med duken ner till bryggan en kväll och dela en flaska bubbel med min kärlek.

Bestämde mig för att lämna allt detta fint i stugan så länge. Det kommer att passa så himla bra där.

Ses snart igen ❤

2 reaktioner till “Blommigt en sommarkväll – I samarbete med Design by Gunilla Lagerhem Ullberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s