Bland klänningar, fåglar och ord

Jag hittade en blus från Rabens saloner på Tradera i ljus nougatrosa ton, om det nu finns en sådan färg. Någon på Instagram frågade hur jag får mina palettblad så frodiga, och mitt svar är att jag gör nästan ingenting med dem utom att vattna. Trixet kan vara att jag planterade flera sticklingar i samma kruka, så prova det.

En dag bakade jag persikor långsamt i ugnen med honung enligt Sofia Woods recept via Elsa. Väldigt gott tillsammans med rysk yoghurt, hallon och hackad mandel.

Mina senaste köp är secondhand. Tänker att jag ska göra som förra sommaren och endast köpa andra hand för ett tag. Man kan aldrig få för många fåglar eller klänningar verkar det som. Svanarna ska lillasyster få i avslutningspresent. Snart är hon skolbarn! Fisken är till storebror som avslutar 1:an imorgon. Väskan är jag väldigt glad för. Tänk att cykla ner till stranden med den i sommar, perfekt att ha en termos eller en flaska vin i dessutom. Längtar!

Och klänningen. Jag tror att jag har längtat efter den längre än jag själv visste om. Blir alltid så sugen på långa klänningar och massor av mönster när jag ser hur Sofia bär dem. Jag vill ha min med sneakers, och funderar redan nu över hur jag ska kombinera den i höst med denna fluffiga och min Eduards i natur. Och varför tänker jag på hösten när vi är mitt i den fina sommaren? Kanske för att jag föreställer mig att allt kommer vara annorlunda då. En förändring som är nödvändig.

Väldigt ofta plockar jag fram Sara Granérs bok och bläddrar lite fram och tillbaka. Underbar. Jag finner på något vis tröst i det stora och lilla, enkla och svåra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s