Från megaloppisen

Här är några av sakerna som fick följa med mig hem från förra söndagens megaloppis här i Majorna. Den fluffiga jackan är ett prov som min vän Sara har designat, sandalerna är Vagabond och jag hade ett par exakt likadana i guld som gick sönder dagen innan. Några toppar, till henne och mig, och två böcker om Herman. Tror jag betalade 130 kronor för detta allt som allt!

Jag har länge velat läsa böckerna om Herman för barnen, så jag blev väldigt glad när jag hittade dem på loppisen.

Så lätt att sugas med in i känslan av sommarlov, nervositet och spänning inför vad som ska komma.

Och magiska bilder. Älskar den här! Så mycket sommarlovskänslor i den, eller hur?

En reaktion till “Från megaloppisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s