Presenter och känslorna dagen efter

Min 39-årsdag var en intensiv, vacker och känslosam dag. Det blev så tydligt när jag vaknade upp morgonen efter, med en klump i bröstet och noll energi, hur mycket högtider påverkar mig sedan separationen. Extra viktigt då med utrymme, tid att landa och ladda om, fundera över allt som händer omkring mig. Någonting grep tag i mig extra starkt på födelsedagens kväll, något som fick mamman i mig att tvivla på mig själv. Jag hade behövt stanna upp där och ta hand om känslan men rusade vidare in i nästa.

Presenter ❤

Det helt perfekt röda läppstiftet från Yves Rocher, ett väldigt vackert och enkelt halsband av Louise Kragh, böcker jag ser fram emot att läsa på en klippa i värmen, hemmagjorda ting och en fantastisk liten tavla. Och så en nyckel… I hans stad står en cykel och väntar på mig så att vi kan cykla till havet tillsammans i sommar. Har svårt att finna ord för den sortens kärlekshandling och omtanke. Blev förstås väldigt, väldigt glad.

Och de vackraste glasen jag kan tänka mig just nu fick jag av min systers familj. I sommar ska jag sitta i fönstret och dricka bubbel ur dem.

Så mycket kärlek i detta också. Kristaller och glittriga stjärnor, polkagrisar och regnbågar, spretiga kärleksfulla etiketter och hälsningar. Högt och lågt, skiftningar i alla dess färger, precis som livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s