Födelsedagen

I år har syrenén nästan blommat över på min födelsedag och istället fyller jag köket med de vackraste Pioner jag vet. Den varmt aprikosrosa, den som skiftar färg.

Kjolen är den dyraste födelsedagspresent jag har unnat mig själv någonsin. Blev helt förälskad när jag såg den på Grandpas instagram, för ett tag sedan, och har rensat garderoben och sålt ett antal plagg för att spara till den.

Jag har haft en så fin födelsedag i år. Barnen kom med frukost på sängen och ljuvligaste sången och vi har ätit middag på Oceanen med mina föräldrar, barnens pappa och min systers familj. Älskar detta ställe som ligger rakt över min gata, ett varmt tips om du är i Göteborg. Ett glas vin där på innergården på sommaren är bara så härligt.

Nu ska jag dricka bubbel och spendera resten av kvällen med min kärlek som jag inte träffat på över en vecka. Pirr!

En reaktion till “Födelsedagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s