Frukost i Femman med storebror

Igår vaknade min stora pojke med huvudvärk och vi bestämde att han skulle ha en lugn dag och fick följa med mig på ett event i Femman på morgonen. Det låter kanske inte speciellt lugnt, men jag som känner honom vet att han älskar att följa med mig i jobbet och att han dessutom älskar allt som har med mat att göra.

En god frukost stod uppdukad när vi kom.

Storebror valde en Go away Doc, men tyckte att det var för starkt med ingefära och fick istället göra sin egen juice, vilken hit!

Ska gå tillbaka en dag till Joe & the juice och berätta vilket avtryck det gjorde på honom att bli inbjuden bakom disken och själv få prova.

Dessa killar. Hur dom pratade och visade. P berättade för mig hemma sen att man ska ha en skvätt olivolja i för att minska skummet.

Tre personer som jag har velat träffa. Maja och Atta på  Studio In  och Julia Mjörnstedt som jag följt länge på instagram.

Julia och Billie i matchande träningskläder från Aim´n som precis öppnat en butik i Femman. Det pratades en del om träning och hur vi motiverar oss att komma iväg i vardagsstressen. Julia berättade att hon brukar byta om direkt när hon kommer från jobbet, även om hon sedan tränar när barnen har somnat. Jag kan ju inte riktigt ta mig iväg på det sättet eftersom jag är ensam med barnen, men blev ändå inspirerad. Kanske det första jag ska göra på morgonen när jag vaknar när jag inte har barnen om inte annat…

Ballonger och småttingar. Träningstights för de allra minsta, så himla gulligt.

Här var jag visst väldigt glad, fast egentligen så obekväm framför kameran. Älskar att ha Palle omkring mig så här. Världens bästa.

Här sitter Miriam som är ny på Manifest PR och en bekant till mig. Ska kila upp och dricka kaffe där någon dag eftersom de är så himla trevliga.

Tack snälla Manifest PR och Femman för morgonen och Tack för ett så varmt inkluderande av P

Foto: Rebecka Bjurmell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s