Vackraste tingen

Igår spenderade jag hela dagen på en klippa vid havet. Sjönk djupt in i tankar kring min livssituation, medan en man satt på en klippa intill och spelade dragspel. När han spelade Lars Hollmer gled jag in i en surrealistisk känsla av att vara på en annan plats i en annan tid. Så många barndomsminnen kopplade just till den här musiken. Boeves psalm är nog det vackraste och sorgligaste stycke jag vet. Önskade att du höll mig i handen där.

På vägen dit var jag tvungen att stanna och springa in på en loppis och med mig fick jag dessa två fat för nästan inga pengar. Älskar formen, fåglarna och gulddetaljerna. Från 30-talet sa hon, någon som vet? själv är jag inte så bra på det där.

På vägen hem plockade jag med mig ett stort fång av syrén, äppelblom och hundkex. Tänker att de allra finaste fynden är dem du hittar i naturen eller återbruk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s