En jobbdag i Varberg

Äntligen blommar det stora rosa trädet i parken över gatan. Och plötsligt blommar allt på samma gång, både hägg och syrén, och det känns lite konstigt när naturen avviker från sin naturliga gång. Sådant jag funderar över medan jag dricker kaffe och packar för en tur till Varberg. Tänker att jag på en klippa i solen kommer att få ro att skriva, forma alla orden som vill ut och strukturera upp kommande jobb. Och så bara vara nära honom igen. Så oerhört fint.

Önskar dig en fin måndag

2 reaktioner till “En jobbdag i Varberg

 1. Hej hjärtanes Nanna!
  Sådan ljuv-musik-inspiration Du och dina systra bjur på – så tacksam för detta.
  Och blir så glad & varm när du skriver om kärleken din.

  Jag är från Varberg själv från början därför tycker jag kanske det är lite extra romantiskt att ni möts i denna ljuva stad.
  Nu bor jag istället med min kärlek (och våra lilla busiga hönsfamilj) på en liten sekelskiftsgård strax utanför Varberg. Här driver vi ett hemma-hos-pensionat och ordnar med go-mat skördad från våra grönsaksland, kirrar kalas och ordnar med mysig picknickpaddling på vackra Hjärtaredssjöarna som ligger precis nedanför gården.

  Nu när gröna maj övergår i ljusa juni öppnar vi också upp en härlig gobit nere vid strandkanten, nämligen gårdens gamla Tvättstuga som gjorts till ett litet romantiskt get-away-staycation-krypin. Det är så gulligt!
  Vi har gjort i ordning huset i nationalromantisk 20-talsstil (tänk typ Karin Larssons stil ungefär).
  Tänkte det kunde vara ett tips för dig och din kärlek i sommaren, om ni vill landa på en plats ett stenkast från Varberg.
  Och bara livsnjuta lite…

  Här är ett lite smakprov på vyn utanför…

  View this post on Instagram

  När sköna maj övergår i ljuva juni kan du vakna upp till detta vackra stilla. Drick ditt morgonkaffe på verandans trapp, ta sedan en tur till sjöss med kanoten… njut så ett svalkande dopp från egen brygga. Sen lagar du kvällens måltid över öppen eld eller svansar upp till gårn’ och slår dig ned vid vårt dukade bord. Från finfredagen första juni och sommaren igenom står gårdens gamla tvättstuga redo att i mysig 20-talsstil ta emot dig & kanske din kära hjärtanes vän som gäster. Mer detaljer följer allt eftersom både här och där och på vår hemsida. För dig som vill säkra premiärnatten eller andra aftnar redan nu, och det vill du ju helt klart, skicka iväg ett telegram till hoslamberts@gmail.com. För endast 600 pix blir sjöstugan din för en stjärnklar natt! Släng på en hunka eller två till för vår lagade kvällamat på ditt fat. Ses där & här då! #lambertsgårdochlada #destinationfalkenberg #visithalland #badliv #sjöstugan #gamlatvättstugan #hemmahospensionat #hjärtaredssjön #äspenäs #levdindrömfbg

  A post shared by hos Lamberts (@hoslamberts) on

  Kärlek och syrénblomster från oss till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s