Klänningen och kärleken

Jag är förälskad i min nya gula klänning och har burit den flera kvällar i rad under sprakande intima ljuvliga samtal med honom. Och vansinnigt förälskad i honom… så rätt för mig att jag knappt kunde tro att det existerade en sådan person.

Älskar färgen, fallet, tyget. Det tunna och skira. Jag köpte den faktiskt en dag då jag kände mig otroligt ledsen och tänkte att det kanske hjälper om jag klär mig tvärtom. Gul klänning och röda läppar, det är svårt att inte bli glad då, eller hur?

Ett magiskt dygn passerade alldeles för fort men jag känner mig varm och stark. Nu sover barnen tätt intill och jag har lovat dem att imorgon är det deras dag.

En reaktion till “Klänningen och kärleken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s