Stillsam fredag

På fredagens morgon satt jag vid köksbordet med en stor mugg kaffe och försökte samla ihop mig efter att ha lämnat barnen för den här gången. Lite ledsen över onödigt tjafs om kläder och komplicerade flätor, men varm inombords över kärleken i orden på väg till förskolan. Egentligen hade jag behövt pausa allt annat och bara ha en sådan dag. Långsam, öppen, fri och min. Tid att samla ihop mig och komma ikapp. Men instället var jag tvungen att stjälpa i min kaffet och springa till spårvagnen mot anställningsjobbet.

Sista halvtimmen på jobbet fick jag ligga raklång inne hos vår massör, och jag somnade nästan när hon tog hand om min ömma nacke. Efteråt gömde jag mitt mosiga ansikte bakom mörka solglasögon och gick förbi systemet och köpte en flaska Fumées blanches, vidare till fruktaffären i mina gamla kvarter och den lilla charmiga saluhallen. Fick med mig ost från Jokkmokk, jordgubbar och italiensk nougat. Blev så glad över att hitta blodapelsiner då jag trodde det var förbi med dem för i år. Blommorna plockade jag i parken innan jag gick hem…

På hallgolvet låg en överraskning och väntade på mig! En gåva från Novellix. Böckerna är alltid så fina och perfekta att ta med i handväskan. Varmaste tack.

Och blommorna. Vad heter dom och fick jag ens plocka dom här?

Nu ligger jag nedbäddad i soffan med sura fiskar efter ett långt varmt bad med ett glas rosé balanserande på kanten. Kaffe bryggs i köket och jag längtar efter att fortsätta titta på serien Leftovers. En väldigt skön och stillsam fredag precis som jag behöver.

Hoppas din är fin och som du vill ❤

3 reaktioner till “Stillsam fredag

    1. åh, jag skäms över att jag har så dålig koll på mina koder.. ska försöka kolla upp detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s