Frukost på en skärbräda

Jag blir så inspirerad av Siri Barjes mat, hur hon lägger upp den, och speciellt hennes Breakfast boards. Kolla hennes instagram @olivehummer – allt ser så otroligt gott ut och jag blev sugen på att göra en egen board med det jag helst äter när jag är ledig. Som du vet älskar jag långdragna frukostar och på helgen får den ta sin tid, alltid.

Mjölk i kaffet förstås och massor av avokado, lite olivolja och flingsalt på mackan. Ägget ska vara så krämigt att det nästan rinner och i glaset min somrigaste smoothie gjord på mixad banan, frysta jordgubbar och kokosvatten.

Imorgon drar jobbveckan igång igen efter en härlig bubbla tillsammans med barnen. Jag ser fram emot att träffa Lise och lära mig mer om Lettering och att få inviga Hotell Eggers sommarveranda, och inte minst en staycation med en nära vän. Följ mina Stories via @nannakerstin imorgon om du är nyfiken.

Nu hoppas jag att din Maj har börjat fint och som du vill

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s