Sista fredagen i April

Min fredag började väldigt långsamt med känningar av migrän som fick mig att stanna hemma från jobb för att vila ikapp natten. När jag någon gång efter lunch hade skakat mig själv till liv tog jag en promenad i mina kvarter och på vägen tillbaka plockade jag med några knoppar körsbärsblom. Det är nu det börjar hända. Knopparna som brister. Älskar det. Bytte också från pyjamas till blus för att känna lite mer fredag.

Svarade på några mail och började fundera över kommande samarbeten där den gemensamma nämnaren är hantverk. Det damp också ner en inbjudan från Rum för papper till en kväll om Lettering. Är otroligt nyfiken på att veta mer om det, och om Lise som skrivit boken som Kristin har plåtat.

Lyssnade på Elsa och Sofias podcast Billgren Wood om textil och lagade blomkålsris med stekt sparris och squash, toppat med sriracha och parmesan. Gott! Och mer kaffe…

Packade upp kläder från Zara som jag köpt till barnen. Alltså byxorna

Och hittade en plats till min söta lilla Ginkgo som jag fick i present.

Hämtade finaste barnen som varit ifrån mig i en hel vecka…

Vi köpte pizza och klättrade upp på klipporna med utsikt över hela Göteborg. Pratade om utsikten, Avicii och vad vi ska hitta på när vi är lediga.

På vägen hem köpte vi fredagsbommor hos Tant Blomma på barnens initiativ. Två snittblommor var fick dom välja och visst blev det en fin kombination. Älskar vår rutin ❤

Vi stannade på gården och fotade varandra en stund, konstaterade att stjärnmagnolian äntligen blommar och bestämde oss för att avsluta kvällen med Sveriges yngsta mästerkock.

Nu sover dom små skatterna och jag har lovat att göra fin bollfrisyr med nya snoddar imorgon. Nu ska jag krypa ner tätt intill dem, helt slut både av mitt sköra huvud och kärlek overload åt olika håll ❤

Önskar dig en fin fredag och helg

5 reaktioner till “Sista fredagen i April

  1. Your translation icon is not working and just for information English language is not symbolised by an American flag!

  2. Pingback: We all shine on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s