Frukost med Hedvig

Igår vaknade jag till världens oväder. Blixtrar genom gardinerna, dovt mullrande och spöregn. Jag kände redan innan jag hunnit öppna ögonen att det var en sådan dag då allt är lite suddigt, känslorna på utsidan och energin på lägsta nivå. På senare tid har jag slutat bli förvånad eller rädd när det händer. Jag kan se nu hur hormonellt styrt det är, och det är nästan skrattretande hur man kan leva så många år utan att riktigt förstå hur det påverkar en, månad efter månad, år efter år.

Som tur var hade jag bjudit in min syster till frukost kl 8, annars hade jag förmodligen legat kvar alldeles för länge i sängen. Dyblöt kom hon in och landade vid mitt köksbord med en stor kopp te och vi har alltid så mycket att prata om. Nu spånar vi på hur vi i framtiden skulle vilja jobba mer tillsammans. Tror att vi skulle komplettera varandra väldigt bra med våra olika utbildningar och erfarenheter, riktningar och personligheter. Så spännande att sväva iväg….

Fin tisdag till dig nu ❤

2 reaktioner till “Frukost med Hedvig

  1. herregud, det slog mig precis också nyligen. Det här måste vi prata mer om. Helknäppt att en inte förstått hur det hänger ihop tidigare. Och ni två, låter som ni skulle kunna göra underverk tillsammans ❤

  2. Åh. Du beskriver precis hur jag kände mig precis just den där morgonen. Med ord som finns inom mig men som jag har så svårt att hitta, tack fina Nanna för att du gör det så mycket bättre. En skön dag till dig, och längtar tills vi ses. E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s