Inför helgen

Det var igår precis innan barnen skulle sova som världens finaste blombukett kom levererad med bud från Blomrum till min dörr. Det måste vara den härligaste och maffigaste bukett jag mottagit någonsin och bästa avslutet på en lång och ganska slitsam arbetsdag. Så oerhört vacker i sin spretiga vildhet, precis som jag älskar. Vackra blommor får verkligen mitt hjärta att bulta, och jag blir lycklig på ett alldeles särskilt sätt…

Buketten var inslagen i tapet och med ett gulligt tackkort från Boråstapeter. Varmaste, varmaste tack! Det här får garanterat bli mina helgblommor och jag grämer mig lite över att jag måste jobba borta hela dagarna när jag helst bara vill vara hemma och tassa runt med kaffekoppen mellan rummen, gå in i min kreativa bubbla och njuta av mina blommor…

Imorgon ska det blåsa in spanska vindar har jag hört. Hoppas att det stämmer. Är så sugen på vit blus, ljusa jeans, sneakers och rosévin på någon uteservering. Men allra först längtar jag efter tjejkväll med min dotter som har längtat efter egen mammatid hela veckan.

Önskar dig som läser här en fin fredag och helg.

En reaktion till “Inför helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s