Spring!

Jag blev så peppad på våren igår att jag var tvungen att plocka fram det jag längtar mest efter att sätta på mig just nu. Det mesta kan jag inte länka till eftersom det är från tidigare säsonger eller traderafynd. Mitt tips är verkligen att leta på Tradera efter fina märkeskläder!

Trenchcoat Zara

Baddräkt Ganni

Shorts Rodebjer

Kimono Zara

Vit blus Weekday

Topp Rodebjer

Handväska Eduards Accessories

Solglasögon Le Specs + Komono

På våren och sommaren blir jag också sugen på att använda fler armband och stora örhängen. Kanske är det i takt med att huden blir varmare och fått lite sol. Läppstiften varierar oftast i olika nyanser av rosa och korall och jag får alltid lust att lägga en beställning på krämer och smink hos Other Stories. Doften jag längtar efter just nu heter White Tea och kommer från Elisabeth Arden. Min är slut, men kanske köper jag en ny till mig själv i födelsedagspresent.

Längtar också efter kombinationen lång klänning och stickad tröja över. Och trädgårdens blommor. Alltid!

Och den här kombinationen från Dagmar. T-shirt + klänning + sneakers.

Nu är det vår mina vänner och imorgon tänker jag fira med bubbel och ostron på en takterass.

Längtar ❤

En reaktion till “Spring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s