Hjärtans fröjd och vårens köp

På fredagen när jag slutat på anställningsjobbet fick jag bråttom in till stan för att köpa blommor. Jag hade sett på Blomrums instagram att dom fått in Löjtnanshjärtan och det kändes som om buketten talade direkt till mig. Det blev en riktigt vårig bukett med syrén, krysantemum och hjärtans fröjd som dom också kallas…

Det var på skärtorsdagen som Emilia fick göra Löjtnanshjärtan på min arm med metoden stick and poke, bara bläck och nål för att få en tunn och skir tatuering. Ett hjärta för vardera barn och med tiden kommer den att blekas till samma nyans som JP. Älskade Palle och Jonna som alltid är med mig…

Av Jonna fick tatueringen oändligt betyg.

Kolla in Fitt_and_poke om du är nyfiken.

Här är mina senaste loppisköp och det måste vara min bästa omgång på länge. Tre olika vaser: en stor, en på fot och en i tjockt glas med fågel ingraverad. Kan tänkas att jag blivit lite inspirerad både av Johanna och Kristin 🙂 Och så en hel påse med mässingsknoppar (6 stycken har redan skruvats fast på en byrå i storebrors rum) och två vackra grytunderlägg. Scarfen hoppas jag att Jonna ska vilja ha i håret i vår… Annars tar jag den själv.

180:- för alltihop. Det får vi kalla fynd, eller hur?

Häromdagen kollade jag igenom mina vårjackor. Har längtat efter att använda jeansjacka igen, men känt mig lite trött på mina olika långa svarta kappor och kimonos, så i år tänker jag istället möta våren i denna trenchcoat från Zara, i färgen Kola. Nu längtar jag så otroligt mycket efter att börja använda klänningar, kjolar och sneakers och låta benen vara bara under allt fladdrande tyg.

Hoppas du får en fin början på veckan nu, min egen startade alldeles underbart med pulserande hjärta och förälskelse i kroppen.

2 reaktioner till “Hjärtans fröjd och vårens köp

  1. Vilken jättefin tatuering!! Och vilken underbar känsla att börja veckan med! Så glad för din skull!
    Själv njuter jag av de ljumma vindarna som blåser in med hopp och löfte om att våren faktiskt är på väg nu ☀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s