Sneak peek – Mammornas bebisresa

I fredags när jag träffade min syster Hedvig hade hon och min lillebror ganska precis skrivit kontrakt med Idus förlag som ska ge ut deras första barnbok Mammornas bebisresa. Det är svårt att beskriva i ord hur stolt jag är över mina syskon som skapat denna härliga, fina, nödvändiga barnbok som sträcker sig utanför normen och berättar hur ett barn växer i magen hos två längtande mammor. Så glad över att jag får visa några illustrationer och ge er ett smakprov innan boken finns i bokhandeln.

”Bebisen ska växa i månader många

tills magen är stor och byxorna för trånga

Ja, hen ska leva i magen en lång, lång tid,

innan livet i mammornas hus tar vid”

Kanske minns du som följt mig länge att min syster har gjort den här resan med sin fru? Nu är deras tvillingar 4,5 år och det finns fortfarande alldeles för få barnböcker som förklarar hur dom kunde bli till. Men minst lika viktig läsning för alla barn, oavsett vilken konstellation dom än själva lever i.

Jag älskar verkligen Adrians illustrationer. Han är fantastisk på de små detaljerna. En min, en liten fot, ett känslouttryck. Lova mig att berätta historien för barnen omkring er sen, så lovar jag att hålla er uppdaterade om när boken finns tillgänglig. Kan knappt vänta…

Heja heja världens bästa Hedvig och världens bästa Adrian! ❤

3 reaktioner till “Sneak peek – Mammornas bebisresa

  1. Wow! Så fin och viktig!! Vi pratar om det här endel hemma då våran äldsta är 4 år nu och rött nyligen blivit storebror! Vill gärna läsa den för mina barn även om vi som är deras föräldrar lever i en hetrosexuell relation, känns på någotvis ännu viktigare då, att visa att det kan vara på fler sätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s