Lately genom mobilen

En torsdag blev jag bjuden på ostron och bubbel på Bistro Odette – en liten nyöppnad kvarterskrog på Olivedalsgatan i göteborg. Samma kväll var GP där, och fem fyrar fick dom! Så värda det. Fantastisk mat, service och värme. Bara 18 platser, och ett kärlekspar (som innan jobbat på Spisa) som driver det. Du förstår att stämningen blir intim och varm då, precis som jag älskar. Jag hade också en alldeles underbar person vid min sida hela kvällen. Nära samtal och spänning i luften…

Får aldrig nog av dom franska långa tulpanerna just nu. Älskar hur dom slokar och förändrar utseende för varje dag. Har svårt att låta bli att fånga dem på bild varje gång jag passerar…

Sarah Klangs  release på Pustervik var fantastisk. Jag hade någon form av influensa i kroppen, men just då stod allt på paus och jag kunde njuta av hennes makalösa röst och coola väsen.

En eftermiddag plockade jag fram ingredienser till en Ramen innan jag hämtade storebror i skolan. Meningen var att han skulle känna sig lite som i ett mästerkockskök när han kom hem. Han blev superpeppad och drog igång direkt. Ramensoppa är hans grej!

Häromdagen la jag upp ett samarbete med House of Dagmar på instagram. Flera som kommenterade med att det var fint att se mig le, väldigt fint att höra för en sådan som jag som känner mig mest bekväm bakom kameran. Tack ❤

Ofta när jag är i stan slinker jag in på Grandpa och säger hej. Tycker så mycket om den butiken och människorna som jobbar där.

En lördag med nybakade frukostfrallor och barnen nära igen. Underbart.

Njuter alltid av utsikten när jag lämnat storebror på morgonen. Så fint att skolan ligger så högt och precis intill Göteborgs vackraste kyrka!

Nu har jag en hel helg framför mig, öppen och fri. Kommer förmodligen såsa runt så här med kameran och en kaffekopp i handen mest hela dagen. Det bubblar inom mig av kreativitet, varma känslor och en rolig sak som jag ska fota imorgon och berätta om väldigt snart…

2 reaktioner till “Lately genom mobilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s