Solen i köket och fina ting

Solen lyste in så hoppfullt över frukostbordet denna måndag, sådär så att jag på riktigt börjar känna våren inom mig trots kylan. Jag fascineras av hur blommorna för varje dag ändrar utseende och form, men in i det sista är dom så vackra på sitt alldeles egna sätt. Och jag försöker stoppa i mig nävar med cashewnötter som ska vara bra för serotoninnivån, och dricker kaffet ur mina största koppar…

Mina senaste loppisköp.

Gamla barnböcker är ofta så fina (om dom inte är för konservativa i sina texter), små porslinskatter slinker alltid med till lillasyster. Och brickan med skeppet tycker jag mycket om. Linnekaraffen var ju ett fynd verkligen. Betalade inte mycket för den alls, men tyvärr är det en liten spricka i botten. Och så ett måttband, en krok och en spegel. Yes.

Har du lyssnat på podcasten Billgren Wood: Stora auktions – och loppisavsnittet? Skön lyssning tycker jag! Kan tipsa om alla avsnitt förresten.

Här får skeppet stå bland det andra blåvita.

 Och kannan. Ska nog försöka hitta någon fin torkad växt att ha i den. Och tröjan är från H&M, min favorit…

En reaktion till “Solen i köket och fina ting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s