Veckans blommor och tankar om tid

Dom här färgsprakande blommorna har följt mig hela veckan. Flyttat runt mellan rummen, i olika vaser och konstellationer. Det var förra fredagen som jag köpte ett stort fång med franska tulpaner och vallmo, både för att det var fredag och för att jag skulle göra tre olika fotojobb under helgen. Ett av jobben  är ett uppdrag för House of Dagmar, vilket är lite utanför vad jag brukar göra, men så otroligt roligt. Håll gärna utkik på Instagram nästa vecka.

Jag skulle vilja ha den här buketten bredvid min säng alla dagar. Älskar det skira och ömtåliga intrycket som vallmon ger i sin skreva brokighet. Och på sistone har jag funderat mycket över tiden, avstånd och hur vi väljer att leva. Mamma tog med mig på en intressant föreläsning häromdagen med Bodil Jönsson som pratade om Tiden och Kärleken. En timme som fick mig att pendla mellan total uppmärksamhet och att glida iväg i egna tankar och uppslag. Medan vi satt där ringde min moster och berättade om en betydelsefull släkting som gått bort och det fick oss att prata om hur viktigt det är att ta vara på det man har Nu och inte tänka att det alltid finns ett sen. Och jag tänkte på min pappa som just nu tågluffar i Tyskland, inte många år från att fylla 80. Han reser runt med kameran och upplever sådant som han älskar… konst, kultur, arkitektur, vackra kyrkor och miljöer och han instagrammar så att vi kan följa honom.

Så viktigt att ta vara på Livet tänker jag. Jag gör i alla fall så gott jag kan med att fylla det med sådant som är viktigt för mig.

Nu ligger barnen i min säng och sover fridfullt. Första kvällen efter en vecka ifrån varandra. Imorgon ska jag ägna all min tid åt dem.

Och någonstans finns en person som får det att pirra lite extra inom mig. Någon jag skulle vilja ägna min tid åt att lära känna.

Fin helg nu ❤

2 reaktioner till “Veckans blommor och tankar om tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s