Flora Hysterica- I samarbete med Photowall

Detta är ett betalt reklamsamarbete 

Idag lanseras den svenska konstnären och modeskaparen Martin Bergströms unika tapetkollektion Flora Hysterica för Photowall. Kollektionen består av fem mönster som Martin har skapat av torkade blommor från 1800-talet. Du kan säkert föreställa dig hur glad jag blev när jag fick frågan om jag ville vara med och göra min tolkning inför lanseringen!

 Jag valde att tapetsera en vägg i mitt vardagsrum som också fungerar som sovrum. Och resultatet blev så otroligt fint. Tycker så mycket om att tapeten känns både feminin och maskulin på samma gång. Den innehåller liksom allt man kan önska sig… Älskar det mörka, vilda, organiska och levande. Älskar det dova gröna tillsammans med det jordnära och de mjuka ljusrosa tonerna.

Så fint ihop med rostrött tycker jag.

Längst upp i nedersta bilden ser du något skirt, som påminner om en halvt utslagen vallmo, precis som i vasen bredvid mig. Älskar sådana detaljer som man kan plocka upp och använda sig av.

Hela den här hörnan fick en helt ny känsla av ro och jag kommer att vilja behålla tapeten länge, länge. Här vill jag stanna just nu, med starkt kaffe och bok eller bara sjunka in i tankar.

Tusen tack för förtroendet att göra min tolkning av Flora Hysterica. Du hittar resten av kollektionen hos Photowall. 

5 reaktioner till “Flora Hysterica- I samarbete med Photowall

  1. Pingback: Flora Hysterica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s