Morgongåva och tiden med barnen

På onsdagens morgon tog jag min lilla flicka i handen och begav mig till Palmhuset i trädgårdsföreningen. Ljuset var magiskt vackert, snön utanför glittrade och strålarna studsade mot växthusets tak.

Här står fina Hanna Wendelbo, själva huvudpersonen denna morgon, och som har målat alla mönster till Midbecs senaste kollektion Morgongåva som släpps 14 mars.

Min dotter tyckte att detta var fruktansvärt tråkigt och jag balanserade kameran i en hand eller la ner den helt, eftersom hon ville sitta i mitt knä och helst bara gå hem. Här berättar i alla fall Hanna om de olika mönstren och vad som inspirerat henne. Åh hon är så begåvad och duktig på det hon gör! Läs mer om hela processen på hennes egen blogg.

Så fint att se originalakvareller så här. Tror till och med att min lilla tjej blev lite imponerad. Hon säger ibland att hon vill bli konstnär!

Sommarblommor, vilken längtan. Känner det i hela kroppen.

Varm choklad i kaffebaren gjorde susen och vi bestämde att vi ska gå till Palmhuset en annan dag med storebror och titta runt bland all växtlighet.

Hade gärna pratat mer med personerna som var där. Som min fina vän Cattis som har stylat alla miljöbilder för denna kollektion liksom förra kollektionen Blomstermåla. Hon är så himla duktig och jag känner mig väldigt stolt ❤ Och fina Tove som fotat både nu och förra…

När vi kom hem planterade vi skott och försökte skaka liv i mina slokande Dr Westerlund… Och på kvällen tog pappan med henne hem och jag och storebror fick en egen kväll. Middag i fönstret önskade  han och vi hade så fina samtal om alltifrån lastbilarna på väg mot färjan, alla tusentals ljus som glittrade över vattnet och han berättade för mig om världens största trädgård mitt i öknen, att det finns miljoner sorters blommor där, blomskulpturer och att blommorna ändras efter årstiderna. Kloka, stora, lilla, underbara människa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s