Fint på väggarna – i samarbete med Desenio

Detta är ett sponsrat inlägg

I samarbete med Desenio har jag valt ut mina favoriter ur deras breda sortiment av posters och prints. Det var inte helt lätt att välja mellan deras 2000 motiv men nu känner jag mig väldigt nöjd med mina val och hoppas kunna inspirera dig om du är sugen på att förändra eller komplettera dina väggar.

Jag började med att bestämma vilka rum jag ville fokusera på och då blev köket mitt första val. Jag ville ha några mindre motiv för att kunna kombinera med mina egna gamla menyer och kort, så mitt val föll på en vinguide eftersom jag tycker att den både är fin och för att den passar mig. I kategorin Kökstavlor hittar du ett antal olika guider till härliga saker som kaffe, te och pasta bland annat. Till denna guide valde jag en poster med vintagevibbar, Cutlery poster föreställer illustrerade bestick från 1800-talet. Under kategorin Vintage hittar du en mängd andra motiv som jag tycker passar fint i ett kök, och även i andra rum så klart.

Det andra rummet jag valde att fokusera på blev hur jag skulle vilja ha det i sovrummet och jag tycker det är så fint att utgå från en knopplist och sedan bygga väggen i förhållande till den. Ovanför ser du Love Warriors Sky poster.

När jag tittade igenom motiven blev det så tydligt för mig hur mycket jag tycker om hår. Ansikten som döljer sig bakom något. Bortvänt liksom. När vi drev butik sålde vi bland annat ett urval av Jonas Carmhagens bilder ur boken Freckles. Tycker den är så vacker med alla porträtt av fräkniga personer och med sin mörka ton. SHC Freckles poster heter denna skarpa.

Och Tove Franks Pocus poster – en blandning av lekfullhet och mystik vilket jag tycker väldigt mycket om! Skulle vilja ha den i en snirkligare gammal ram och ska försöka hitta en på loppis som passar i måtten.

 Om du själv är sugen på att uppdatera ditt hem med något nytt på väggarna så ger koden ”NANNAS” 25% rabatt hos Desenio mellan 6-8 mars (koden gäller inte för handpicked-/collaborations och ramar)

Ha en fin tisdag nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s