Min måndag

På min frilansmåndag ramade jag in Miss Della i en gammal ram med gulddetaljer och funderade över hur jag skulle vilja strö extra blommor och glittriga stjärnor över hela hennes existens. Min kära barndomsvän skrev så fint här, och inom kort kommer även mina ord om Della.

Den här dagen köpte jag också boken  Ett litet liv som så många skrivit om på sistone. Den är nästan 800 sidor tjock och jag har höga förväntningar nu. Längtar så efter att bli riktigt uppslukad av en bok igen.

Och så åt jag grapefrukt och gjorde ett antal koppar kaffe under dagen. Lyssnade högt på min Göteborgsvarvetlista, smorde läpparna stup i kvarten och funderade över om jag borde springa i år igen. Jag fotade två olika jobb och tog mig till gymmet och tränade ett pass. Och så hälsade jag ju på Maja-Lisa som du vet. Jag kan inte med ord förklara energin jag får av dessa dagar som jag själv styr och bestämmer över, och jag inser att jag behöver frigöra mer tid till sådant som får mig att må så här bra.

5 reaktioner till “Min måndag

  1. Jag försökte verkligen komma in i boken.”Ett litet liv”. Total stopp! bara att fiska fram något annat. Lyrikvännen om Elsa Grave. Hon skulle ha fyllt hundra år i år. En person som verkligen inte ville vara till lags. Vildsint i sin lyrik. Läs henne men inte om du är gravid. Ha nu en riktigt bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s