Blandat på söndagen

Jag kan inte minnas att jag någonsin ägt en fin baddräkt av bra kvalitet och har nog heller aldrig tänkt att jag skulle unna mig det. Men så hade jag ett presentkort på Grandpa som jag gått och sparat på för hitta något speciellt som jag annars inte skulle lägga pengar på. Tycker att denna från Ganni är så otroligt fin i mönstret och med sina draperingar och fina ringning.

I mitt kök trängde solen in under förmiddagen och jag tog en promenad under den blå himlen och andades kall luft till peppig musik. På promenaden gick jag förbi Joanna på Kvart och fick med mig några små skålar och krukor som jag ska ha till ett kommande stylingjobb. Fastnade för den vita vasens form och hittade den i ett hörn nedsatt till 50 kronor bara.

Förutom baddräkten köpte jag en kimono från Stylein som jag tänker mig blir fin även som vårjacka och så örhänget från Cornelia Webb. Kanske har du sett det hos annacate redan? Vi lyckas ofta tänka lika kring köp även innan vi har kommunicerat med varandra. Scarfen  hittade jag på Åhlens nedsatt med 70% och min längtan efter en resa är starkare än någonsin just nu. Längtar efter en varm strand, sena kvällar på en balkong, vind i håret och allt du vet. Och du ser vilken färg jag just nu inspireras av och längtar mest efter…

Krukan i en mörk djup röd färg kommer också från Joanna och jag funderar just nu på vilken växt jag ska fylla den med. Imorgon ska jag äntligen besöka Maja-Lisa som gjorde min tatuering i maj. Ska bli fint att se hur hon fått i ordning sin studio, dricka kaffe och prata om hennes jobb. Och kanske, kanske boka tid för en liten tatuering till. Vi får se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s