Citronkaka och något jag lovat mig själv

Vi hade en väldigt fin förmiddag idag med lek i snön i parken och ett löfte om att lägga undan mobilen när vi är tillsammans. Finns det någonting jag grubblat mycket över senaste tiden så är det just tiden och fokuset den själ från annat som egentligen är en miljon gånger viktigare.  Det ska bli ändring på det nu. Punkt.

Innan vi kramades hejdå dukade vi upp en citron och vallmokaka och småkakor och bjöd in pappan. Receptet kommer från Elsa med inspiration via Johanna. Både jag och storebror hade svårt för att sluta äta av smeten, så sjukt god!

Idag var det extra tungt att skiljas från barnen då en av dem var väldigt ledsen och det är svårt att beskriva processen av känslor som bearbetas inom mig kring alla våra avsked. Efter några timmar av egen tid mötte jag upp mina vänner Anna och Malin, som driver Mrs Mighetto, för en liten intim middag tillsammans med dem och Ditte Svanfeldt Bord27. Imorgon väntar en frukost tillsammans med dem på Pigalle för att ta del av deras senaste lansering Miss Della. En väldigt vacker och viktig historia som jag ska berätta mer om snart… Så glad att jag fick spendera kvällen med just dessa personer som gav mig ny energi och härligt skratt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s