Dagarna som passerade

Tillvaron har varit lite grumlig med två influensasjuka barn och en halvrisig mamma. Så mysigt och värdefullt med närheten till barnen, men samtidigt deppigt med instängdheten. Igår satt jag här i köket med dunkande tinningar och en kopp te och längtade så enormt mycket efter energin, en kreativ bubbla, en liten paus för återhämtning. Jag blir verkligen låg när både yttre och inre energi svajar.

Älskar förpackningen till det här gröna téet och min jumbo Spode som jag dricker ut varenda dag, och jag är otroligt tacksam över att ha världens bästa pappa till mina barn. Han har handlat och kommit förbi efter jobbet dessa dagar så att jag har kunnat gå en promenad och andas frisk luft, han har masserat min panna och kramat om mig när jag känt mig ynklig.

Och så idag vaknade vi äntligen med en helt ny energi och bestämde tidigt att vi skulle vädra ut, köpa hem blommor och baka något gott. Fem snittblommor skulle vi köpa. Jag valde fransk tulpan, anemon och den vita som jag alltid glömmer namnet på. Hon valde den röda och han den orangefärgade. En kombination av blommor som gör mig glad helt klart.

 Hon hade en egen plan med sin röda så den försvann snabbt i en vas till hennes rum. Och kaffet, det heliga. Har inte kunnat dricka det på flera dagar och nu är jag så glad över att kunna återta min rutin.

Hela eftermiddagen spenderade vi i köket sen och bakade både mjuk citronkaka och en väldigt stor sats med schackrutor. Imorgon har vi bjudit hem pappan på fika innan barnen sedan följer med honom hem. Blir fint att avrunda så ❤

Hoppas du har det fint där du är och tack för era fina kommentarer på förra inlägget. Era ord och hjärtavtryck gör mig väldigt glad.

Varm kram

En reaktion till “Dagarna som passerade

  1. Känner verkligen igen mig i sinnesstämningen som infaller den här tiden på året. När man är mer eller mindre lite småsjuk heltiden. Och kreativiteten och energin är på noll.

    Kram och kämpa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s