Blommor, bröd och en klänning

På min lediga dag åkte jag in till stan och strosade runt lite. På Bunches fastnade jag för Magnoliakvistar och gula tulpaner, och på Da matteo var jag egentligen inställd på semla, men blev påmind om hur gott deras frukt och nötbröd är.

Så fint med dubbelbladiga tulpaner. Kan tänka mig att dom bara kommer bli vackrare och vackrare ju mer dom spricker upp. Och så kaffe och bröd till Billgren Wood som den här veckan handlade om Konst i inredningen. Förutom någon podcast mellan varven har jag mest lyssnat på Sarah Klangs nysläppta album Love in the milky way

Klänningen kommer från Zara och jag tycker så mycket om både färgen och modellen. Tror att jag kommer använda den mycket framöver, både till jeans, strumpbyxor och med bara ben i sommar. Längtar!

Ska bli spännande att se om jag lyckas få blommande Magnolia till nästa helg. Tvära snitt och riktigt varmt vatten har jag lärt mig.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan, se nån film och somna tidigt.

Varm kram på söndagen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s