Lately

Förra måndagen vaknade jag omsluten av William Morristapeter i det här vackra rummet på Hotell Pigalle.  Det var ett väldigt fint inspirerande dygn tillsammans med mina bloggsystrar, som du kan läsa mer om hos var och en av dem ❤

Här hänger klänningarna som jag valde mellan inför kvällens middag i restaurang Atelier. Och jag känner starkt att jag skulle behöva en natt här snart igen. Kanske en alldeles egen, med skrivbok och pyjamas, bara krypa ner i sängen och sätta ord på allt. Älskar verkligen miljön här där allt är genomtänkt in i minsta detalj. Älskar murrigheten, doften på tvålarna i badrummet, dom mjuka mattorna, och den fina servicen. Tänker att miljön skulle hjälpa mig på traven, locka fram orden. Ett efter ett.

En eftermiddag köpte jag två nya burkar med färg från Artilleriet. En ljusgrå färg med dragning åt blått  passade fint till ett litet bord i lillasysters rum. Så tacksam över att det fortfarande finns lite ljus kvar när jag kommer hem på eftermiddagarna.

Igår bjöd vi mina föräldrar på afternoon tea och scones. Så tacksam också över att mina föräldrar finns nära och hjälper mig när jag har svårt att få ihop alla moment i tillvaron. Får lite andnöd när jag tänker på jobbveckan som drar igång på riktigt imorgon med en klocka som ringer 05 någonting, och att vi inte kommer att vara tillsammans igen förrän till middagen. Sen läggning sova och så börjar allt om igen. Vips är det fredag och sen är dom inte längre hos mig. Älsklingarna.

Och idag kom annacate hit för att prata jobb och planera våren. Där emellan blev det också en del prat om själva livet, så som det måste få vara. I bakgrunden spelades First aid kits nya skiva, jag hade extra mycket vetekli i brödet och är så glad att ha en vän som hon.

Varm kram på måndagen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s