Långsam fredag

Min fredag är lite luddig som dom flesta dagar just nu, vet inte riktigt hur mycket jag vill involvera dig. Jag fick i alla fall äntligen upp en kroklist i den delen av köket som fått allt för lite kärlek sen vi flyttade in. Jag får ofta frågor om tavlan ovanför köksbordet: min pappa köpte den på en utställning med Vlaminck i Chartres i Frankrike på 70-talet. Till höger hänger en meny från en fransk restaurang som mina föräldrar tog med sig hem under en av sina resor på  60-talet. Älskar att inreda med sådant som bär med sig en historia.

Mitt på dagen kaffe och min andra semla för i år. Och så har jag skakat liv i min kaffemaskin, så nu kan det bli hur många koppar som helst på en dag.

Blommorna håller på att falla sönder, men det kanske är den allra vackraste fasen, eller vad säger du?

Fötterna mjukt nerkilade i min nya matta som ännu inte fått någon plats. Du vet Maalu Maalu som vi sålde i Le Kiosk, alla olika, handgjorda på Sri lanka. Nu har dom äntligen fått in en större storlek som jag har väntat på i evighet.

Varm kram på fredagen och hoppas på en mjuk helg, själv ska jag krypa tätt intill mina barn, lyssna på Daniel Norgren och bara sänka axlarna.

 

8 reaktioner till “Långsam fredag

  1. Så vackra och inspirerande bilder som vanligt ❤️ Jag undrar om du har tips på bra stora stickade tröjor i ljusa färger? Helst bara ull eller i varje fall inget polyester i. Den ser så fin ut som ligger framme på bilden, var är den ifrån? Tack och kram

    1. åh tack snälla ❤ tröjan är från HM, en blandning av mohair, ull och elastan. Jag tycker att COS brukar ha fina stickade tröjor också. kram!

      1. nej, min har en mer tajt mudd ner till – tröjan är lite kort fast puffig, och så har den halvpolo.. hittade den inte på hemsidan :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s