Buketten i köket

På lördagen var det meningen var att vi skulle ta hos till Majalisa Bekkens nyöppnade Studio och gratulera med den här spretiga buketten, men något kom emellan. Blommorna hamnade i stället på mitt köksbord i en ny vas som jag hittade på loppisen över gatan häromdagen, bara 50 kr, ett fynd eller hur? Jag tycker väldigt mycket om den. Blir lite varm i hjärtat av kombinationen, och speciellt den vita rosen som mina barn köpte på krita en dag när vi gick förbi blomsterbutiken ❤

Nu ikväll har jag stort behov av att landa i egen tystnad efter vårt dygn på Pigalle och min längtan efter barnen är extra närvarande, men snart ska även jag dela med mig av vårt dygn.

Hoppas att din vecka börjat fint och som du vill nu.

Kram Nanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s