Mellan franska tulpaner och vackraste sången

På lördagen vaknar jag utvilad och utan huvudvärk. Utanför glittrar både himmel och vatten och ett sting av lycka spritter till inombords. Jag vill så mycket samtidigt som mitt inre just nu är för tungt, saker som jag inte riktigt kan prata om här. Efter kaffet går jag över gatan för att köpa blommor hos Lilian, och genom bara några ord av förståelse, utan att egentligen veta, har vi ett samförstånd där över disken. Mina ådriga händer. Ibland vill jag gömma dem, jag känner mig plötsligt så gammal. Någon sa att det är just ådrorna som är vackert, och så kanske det är. Jag vill inte dölja något.

Det blev en väldigt brokig blandning idag. Franska tulpaner, mimosa och anemoner. Jag tänker ofta på buketter som jag tänker på människor. Egensinnigt, organiskt och levande. Det är så jag tycker om dem. Så jag tycker om dig.

I stan köpte jag färg till skåpet i hallen och till ett bord i lillans rum, en rosa mössa och en blus som jag inte riktigt kunnat släppa sen jag spontanköpte den i somras för att sedan lämna tillbaka den. Detta är ett tips! En fluffig somrig drömblus med puffiga ärmar kostar nu bara ca 100 kr på Weekday (hittar den tyvärr inte på webben…). Jag delade upp min bukett i två delar och den här hamnade i köket. Och så prosecco till kvällen då jag ska träffa en kär vän.

Och resten av buketten fick stå i Pallon i vardagsrummet. Och på tal om blusar. Den här är min absoluta favorit just nu. Färgen, mönstret, modellen. Allt! Såg först klänningen hos annacate och blev så glad över att det fanns en blus i samma vackra tyg.

Imorgon ska jag möta upp hela kollektivet för att prata framtid och utvärdera våra första månader som Northern Sisters funnits. Kom hemskt gärna med feedback och idéer, önskemål, ris och ros. Allt är uppskattat och välkommet.

Nu tycker jag att du ska klicka dig in och lyssna på den absolut vackraste sången just nu. Den här är så vacker att jag gråter  ❤

Varm kram och fin lördag

5 reaktioner till “Mellan franska tulpaner och vackraste sången

  1. Hej Nanna! Jag har läst din blogg ett par år, och följde självklart med hit till northernsisters. Det jag saknar är att kunna scrolla mig igenom alla inlägg hos dig, utan att behöva klicka fram och tillbaka. Är du med på vad jag menar? Önskar ett mer naturligt flow helt enkelt. Jag har inte hunnit kika så mycket på övriga i kollektivet ännu, men allt ser onekligen väldigt vackert ut. ❤

  2. Jättefin portal!
    Men superkrånglig att använda, just med tanke på att det inte går att skrolla och se flera inlägg på samma gång. Hoppas det går att göra något åt det.
    Allt gott!

  3. Tack för ett fint kollektiv ❤ Jag tycker inte om att behöva hoppa fram och tillbaka, utan hellre allt i ett flöde. Kram Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s