Om en möbel och ett foto

I närheten av mitt jobb ligger secondhandbutiken Välkommen åter och dit går jag ganska ofta och tittar runt bland allt fint. Något jag letat efter senaste tiden är en piedestal, och häromdagen hittade jag äntligen en som jag tyckte om. Tänker att den inte behöver användas just till en krukväxt, utan tycker om att ha en liten yta intill soffan att ställa något fint på. Fotot ovanför var en gåva från bästa Sofia, som kom med posten precis när jag hade flyttat in här. Alldeles nyligen separerad och väldigt skör.

Den här tavlan symboliserar väldigt mycket frihet för mig. Skogsvägen som badar i ett vackert varmt ljus. Hon som är på väg in i detta alldeles magiska sken. Till någonting.

Stort, mäktigt och nytt.

 

2 reaktioner till “Om en möbel och ett foto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s