Lite sjukt, lite fint

Igår kom äntligen barnen hem igen, och just igår var en av dem magsjuk och det kändes extra fint att få ta den lilla i famnen, vara nära och torka bort tårar, berätta att det blir bra även om det är hemskt att må illa, och fruktansvärt tråkigt att missa ett kalas man längtat efter i månader.

Hos oss brukar den sjuka ofta få en liten sjukpresent och den friska får en friskpresent och så blir båda glada… och dom är alltid snabba att fråga. Det är inte alltid jag minns det där, men ofta har jag något på lager ändå, något som jag hittat på loppis. Som svanen som man kan fylla med lördagsgodis, pärlor eller allt smått på skrivbordet. Och jag är alltid lite svag för porslinsfåglar och olika djur att ställa i prylhyllorna

Kunde inte låta bli den här gulliga hängaren från Italien, även om den var snäppet dyrare och från en mer välsorterad secondhand än prylarna ovan. Perfekt att hänga alla hennes halsband och diadem på tänker jag.

Och Balalajkan ❤ Den kunde jag verkligen inte låta bli för drygt 100 kronor. Älskar dom fina små blommorna och den vackra formen. Storebror blev superglad över den och har legat på soffan och knäppt på den som om han aldrig gjort annat.

Nu hoppas vi innerligt att vi andra får fortsätta vara friska och att söndagen blir glittrig och fin.

5 reaktioner till “Lite sjukt, lite fint

  1. Jag undrar samma som Sonja – var får man tag på sängkläderna?
    För övrigt önskar jag ett snabbt tillfrisknande för sjuklingen och att ni andra slipper trilla dit. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s