Fjärilsranunkel och långsamhet

tulpanens dag köpte jag även med mig fjärilsranunkel och började planera för en fotografering för Mora armatur. Jag drack ett antal koppar te ur min ärvda rosenkopp som gått för många gånger i diskmaskinen, men som jag alltid blir lugn av att sluta händerna kring.

Tycker tulpanerna i sin starka färg är så fina tillsammans med ranunkelns skira blad och ljusare toner. Jag har tvingat mig till riktig långsamhet dessa dagar och låtit pyjamas och bylsig kofta sitta på från morgon till kväll.

Just denna morgon blev det en smoothie på cashewmjölk, jordnötssmör, dadlar och frysta jordgubbar. Cashew ska vara bra för serotoninnivån, och jag tänker att det är bra för mig som alltid pendlat mellan mörkt och ljust i sinnet.

I boken samlar jag listor och ord och här är vackraste sången som inramar min vecka.

En reaktion till “Fjärilsranunkel och långsamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s