Tulpanens dag

Denna måndag, tulpanens dag, har jag mest hållit mig undan den grå himlen och stannat inne. Min energi har varit låg senaste dagarna med feber som pendlat upp och ner, och du vet.. den där tröttheten som kommer av att omges av en färglös himmel. Jag tog ett långt bad och köpte tulpaner som tröst.

Jag lyssnar på Bob Hanssons svar på lyssnarnas frågor i Allvarligt talat. I ett jämställt samhälle, vad ska kvinnor prata om då? Var det inte en märkligt sorglig fråga? Bob svarar så bra. Älskar att lyssna på alla viktiga och oviktiga frågor, och framför allt svaren.

Lite suddigt omkring mig idag, jag tappar saker, glömmer. Tankspridd du vet. Men på något vis är mitt sinne ändå glasklart. Jag vet vad jag vill nu.

Min syster fick mig att tänka på den här idag, så jag skickar den vidare till dig.

En reaktion till “Tulpanens dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s