Vårbukett och långsam morgon

Igår hade min lokala blomsterhandlare Lilian halva priset på alla snittblommor. Eftersom jag jobbade sent och inte hann ta mig dit skickade jag ett DM och frågade snällt om hon ville plocka ihop något fint till mig.  Min kollega hämtade sedan upp buketten innan stängning och efter jobbet hämtade jag upp blommorna hemma hos henne. Så fint med hjälpsamma människor, och se vilken vacker mix av tistel, ranunkel, anemoner och våriga knoppar jag fick med mig hem där på fredagskvällen.

På lördagsmorgonen dukade jag upp till långfrukost och snittade om blommorna. Nybakat bröd och doft av kaffe i hela lägenheten är bland det mest rofyllda jag vet. Jag tror att jag längtat extra mycket efter den här morgonen då behovet att få landa med barnen nära har varit starkt och intensivt den här veckan.

Älskar att sitta där och sippa på mitt kaffe och lyssna till barnens donande både före och efter frukosten.

Tycker väldigt mycket om äggkoppen jag köpte på Artilleriet The Kitchen i höstas. Kanten runtom där du kan lägga kaviar och en liten sked om du vill.. Och blodapelsinerna nu. Så sjukt goda!

Jag vill ha fyra löskokta ägg till frukost mamma, dom blir helt perfekta om man kokar dem i fyra minuter!

Älskar hans kunnighet och intresse för mat och hur allt funkar ❤

2 reaktioner till “Vårbukett och långsam morgon

  1. Vilken härlig frukost och äggkopparna är här också en favorit
    Den lilla glaskannan, var kommer den ifrån? Kram Jessika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s